Centralno sjedište u Švicarskoj
www.ewopharma.com
O NAMA  |   PARTNERI U BIH  |   Proizvodi  |   USLUGE  |  
Sa više od 50 godina iskustva, znamo naš posao kao svoj džep
Ewopharma AG je pravni nasljednik kompanije Leclerc & Co. koja je osnovana 1959. godine. Od samih početaka naša je kompanija bila fokusirana na farmaceutska tržišta Srednje i Istočne Europe.

S preko 50 godina prisutnosti u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj te Sloveniji stekli smo kvalitetno znanje o tim zemljama, što nam je omogućilo da steknemo privilegirani položaj u tom području.

Naše se sjedište nalazi u Schaffhausenu (Švicarska), samo 40 km od aerodroma u Cirihu. Uz osoblje od 15 zaposlenika u našem švicarskom sjedištu, možemo se osloniti i na podršku naših lokalnih ureda. Nakon otvaranja ovih tržišta prema zapadu, proširili smo svoje lokalno poslovanje te trenutno zapošljavamo visoko kvalificirano osoblje s više od 305 zaposlenika.

Aktivnosti Ewopharme  obuhvataju sve aspekte poslovanja: od registracije lijekova do  njihovog stavljanja na tržište. Pružamo naše usluge partnerskim kompanijama u vidu jednog paketa ili preko posebno kreiranog paketa prema njihovim specifičnim potrebama.

Od oktobra 2004. godine Ewopharma je član RX-Alliance, stručne mreže za saradnju uspješnih farmaceutskih kompanija koje su aktivne na odabranim evropskim tržištima.