disclaimer
O NAMA  |   PARTNERI U BIH  |   Proizvodi  |   USLUGE  |  
disclaimer

Odricanje od odgovornosti za sadržaj
Na svaki način se trudimo da informacije na našem websajtu budu tekuće, ali ne prihvatamo nikakvu odgovornost za postavljeni sadržaj. Zakon nam ograničava odgovornost kao servis provajdera na naš sopstveni sadržaj na ovim web stranicama.

Mi nismo u obavezi da kontrolišemo informacije treće strane koje su postavljene ili sačuvane na našem websajtu. Međutim, bez odlaganja ćemo skinuti bilo koji sadržaj čim postanemo svjesni da isti krši zakon. U takvim slučajevima naša odgovornost započinje onog trenutka kada postanemo svjesni dotičnog kršenja zakona.

Odricanje odgovornosti za linkove
Naš sajt sadrži linkove za websajtove treće strane. Nemamo nikakvog uticaja na informacije na ovim websajtovima i ne garantujemo za njihovu tačnost. Odgovornost za sadržaj ovakvih sajtova treće strane preuzimaju odnosni vlasnici/provajderi.
U trenutku kada su websajtovi treće strane bili povezani sa našim, nismo pronašli NIKAKVE OSNOVE za eventualno kršenje zakona. Mi ćemo smjesta izbrisati onaj link za koji postanemo svjesni da krši zakon.

Autorsko pravo
Sadržaj i djela koja se postavljaju na ovim web stranicama upravljaju se prema zakonima o autorskim pravima Švaicarske. Za svako umnožavanje, obradu, distribuciju ili bilo koji oblik komercijalizacije materijala koji prevazilazi okvire zakona o autorskom pravu biće potrebno prethodno dobiti pisano odobrenje od strane dotičnog autora ili stvaraoca.

Zaštita podataka
Molimo Vas da budete svjesni da postoje sigurnosni rizici koji su svojstveni slanju podataka, kao što su e-mailovi i slanje putem Interneta, pošto je nemoguće u potpunosti se zaštititi od neovlaštenog pristupa treće strane tim podacima. Ipak, zaštitićemo Vaše podatke u zavisnosti od ovog ograničenja. Lične informacije će se slati putem Interneta isključivo ako to ne ugrožava prava treće strane i ukoliko odnosna strana nije prethodno dala odobrenje, uzimajući u obzir takve sigurnosne rizike. Shodno tome, mi kao websajt provajder nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja je nastala kao posljedica tih sigurnosnih rizika niti za bilo koje srodne propuste sa naše strane.

Protivimo se tome da treća strana upotrijebi bilo koje dostupne kontakt informacije radi slanja neželjenih reklama. Kao websajt provajder, zadržavamo izričito pravo da preduzmemo zakonske radnje protiv neželjenog slanja poruka ili slanja spam poruka i drugog sličnog reklamnog materijala putem e-maila.